Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Jobba hos oss! Vi söker verkstadschef och marinmekaniker

Drivs du av nya utmaningar? Har du ett brinnande intresse och erfarenhet av motorer och teknik? Gillar du dessutom nya utmaningar så kanske vi har jobbet för dig.

Just nu söker vi:

 


Verkstadschef

På Mickes Motor i Växjö säljer och marknadsför vi branschens bästa utbud av kvalitetsprodukter inom båt, MC, ATV och utvalda trädgårdsprodukter. Vår väletablerade verkstad utför allt från installation, service, felsökning och renovering till hjälp med sjösättning, båtupptagning och vinterförvaring. Vi arbetar mycket med återkommande kunder och kännetecknas av att hålla hög kompetens och servicenivå. Nu söker vi en medarbetare som kan ta chefsansvar över verkstaden. Har du ett brinnande motorintresse och erfarenhet av personalansvar kan denna tjänst vara just för dig.

Din profil

Som verkstadschef kommer ditt jobb vara spännande och varierat. Du leder verksamheten och driver verkstaden mot gemensamt uppsatta mål. I din roll som verkstadschef ansvarar du bland annat för personal, ekonomi och kundbokningar. Du som söker tjänsten har viljan att utveckla och leda arbetet och medarbetarna mot fortsatta framgångar.

Du som söker ska:

Du behöver ha:

Det är även en fördel om du kan jobba sommartid då det är vår högsäsong.

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare, och provanställning kan tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan nu!

Övrigt:

Arbetstider: 08 – 17.

Lön: Individuell lönesättning

Placeringsort: Växjö


Marinmekaniker

På Mickes Motor i Växjö är vi ett team med självgående mekaniker som gör allt från installation, service, felsökning och renovering till hjälp med sjösättning, båtupptagning och vinterförvaring. Och vi behöver bli fler. Är du rätt person för detta?

Erfarenhet av marin verksamhet är meriterande, men du kan även vara fordonstekniker som vill utöka dina områden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutsätter att du är har förmåga att ta till dig nya kunskaper och leverera utifrån uppsatta mål, är noggrann, har intresse för problemlösning och är öppen för att arbeta i en varierande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Truckkort och B-körkort med högre behörighet (B96 eller BE) är meriterande men inget krav. Du skall behärska det svenska språket obehindrat i tal och skrift, vara van vid att hantera datorer och teknisk utrustning samt gärna ha grundläggande kunskaper i engelska.

Arbetstid: heltid

Ersättning: fast månadslön


Ansökan

Skickas till michael.bogren@mickesmotor.se.

Urval sker löpande och då vi avser att tillsätta tjänsten så snart som möjligt kan det innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Mickes Motor är verksamma inom den marina fritidsbåtssektorn och tillhandahåller såväl båtar som tjänster inom marinteknik, motorer, service, reparationer, underhåll och vinterförvaring.

Mickes Motor saluför nya båtar från välkända varumärken såsom Bella, Linder och Ryds samt motorer från Mercury. Vi arbetar mycket med återkommande kunder och kännetecknas av att hålla en hög kompetens och servicenivå.