Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Våra bästa julklappstips

Jeppe trollar fram gös med Terrova BT

– När man ska fiska gös är det en stor fördel att kunna trolla långsamt. Med en bensinmotor är det som regel svårt att komma under 2 knop, men en elmotor som Minn Kota Terrova är perfekt för trolling, berättar Jesper Jeppe Reinholdsson som är en stor fiskeentusiast och ansvarar för det marina sortimentet på Mickes Motor.

Förutom att trolla är den även bra på att hålla båten i position när man fiskar eller bara vill ankra utan att behöva slänga i ankaret. Elmotorn har även smarta funktioner som gör att den kan hålla båten i en position baserat på GPS-koordinater.

– Det finns även en JOG-funktion som gör det möjligt att justera ankringsplatsen framåt, bakåt, styrbord, babord i 1,5m intervaller, med fjärrkontrollen, säger Jeppe.

Du kan även använda din smartphone som fjärrkontroll via elmotorns Bluetooth-uppkoppling. Det är vad BT i Minn Kota Terrova BT står för.

– Ska du trolla i salta vatten ska du se till att modellen heter Minn Kota Terrova BT IP där IP skvallrar om att motorn även är saltvattenbeständig. Fast varför inte välja IP från början, då fungerar den ju lika bra i alla vatten, tipsar Jeppe.

Ordinarie pris för Minn Kota Terrova BT är 22 995 kr. Just nu kan du köpa den på Mickes Motor i Växjö för 16 995 kr.

Vill du veta mer? Kontakta Jesper på telefon 0470-70 08 82 eller maila honom på jesper@mickesmotor.se

 

 

 


Fyrhjuling för barn – Hooper Z90

Hooper Z90 är en kul och smart 4-hjulig motorcykel med grovmönstrade terrängdäck för de yngre förarna som funkar lika bra i terräng som på gården. Det är en riktig motorcykel med elstart, belysning, fjädring och bromsar både fram och bak. Det finns dessutom en smart parkeringsbroms som använder bakbromsen.

Se mer här:

 


Cross-stövlar – Scott Boot MX 350

Scotts Boot MX 350 är en smidig enduro och cross-stövel med förstärkningar och skydd på de rätta ställena.

Har kostat: 2 499 kr

Nu: 1 999 kr

 

 

 

 


Skinnställ – Halvarssons Zevs

Klassiskt tvådelat skinnställ i nötnappa och textilstretch från svenska Halvarssons.

Har kostat: 8 495 kr

Nu: 4 990 kr

 

 

 

 


ATV – Honda TRX 420 FM Rancher 2019

Honda Rancher AT IRS

Honda TRX420 Rancher är Hondas smidiga och lättkörda ATV:n som passar perfekt på hästgården. Servo, bränsleinsprutning, kvalitet, ägarekonomi och körglädje i varje detalj gör Rancher till en av världens mest sålda 4-hjulsdrivna ATV:er.

Har kostat: 74 900 kr + moms (93 625 kr inkl moms).

Nu: 62 900 kr + moms (78 625 kr inkl moms).


Välkommen att fynda i butiken!

Våra öppettider är:
måndag – fredag 10 – 18
lördag 10 – 14