Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Med Honda i din trädgård slipper du rykande, osande och ylande maskiner som kräver 2-taktsolja. Honda använder bara ren fyrtaktsteknik eller eldrift för tyst, säker och miljövänlig drift.

Klicka på knapparna till vänster för att se mer om Hondas trädgårdsprodukter. Eller kom in till Mickes Motor så kan du känna på produkterna själv. Vi har redan det mesta hemma.

Installation av robotklippare

Är du osäker på om din trädgård funkar för en robotklippare, eller vill ha hjälp att hitta vilken typ som passar bäst? Vi hjälper dig. Kontakta oss så gör vi en översiktsplan och ger dig ett kostnadsförslag på vad som lämpar sig bäst för dig och dina villkor.

Mångsidigare verktyg

Välkommen in att se och uppleva ett smart trädgårdsredskap med en mängd snillrika tillbehör för alla arbeten i trädgården – från kultivering av grönsaksland till formklippning av buskar!

Vi kan också visa Hondas smarta sammansättningar av verktyg med gemensam drivning. Till skillnad från en bensinmotor utgår man från två batterier och två laddare för att driva tre olika trädgårdsredskap. Vilken kombination passar dig bäst?

När det gäller trädgårdsprodukter är det Honda som ligger i den tekniska framkanten.