Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Nu hälsar vi ett nytt båtmärke välkommen till Mickes Motor. Bellas båtar kommer från Finland och består av en kollektion tidlösa klassiker och moderniserade versioner, men även en hel del spännande nyheter.


Bella 9000

Bella 9000 är flaggskeppet – en långfärdsbåt med två kabiner och övernattningsmöjlighet för fem personer.

Med den nya soft-top-konstruktionen kan taket på salongen behändigt öppnas vid soligt väder och snabbt stängas igen om det börjar regna.

 


Bella 700 RAID

Nya Bella 700 RAID är en hyttbåt av Pilothouse-typ med många användningsområden. Bella 700 RAID har gott om utrymme för fyra personer under båtturerna, och möjlighet att enkelt ställa i ordning två sovplatser. Det är dessutom möjligt att ha två förarplatser i båten.

Nya Bella 700 RAID erbjuder komfort och användarvänlighet i genuin nordisk stil under hela båtsäsongen. Bella 700 RAID har valts till finalen i European Powerboat of the Year 2017.

 


Bella 620 C

Bella 620 C är en praktisk båt för transport och fritid och erbjuder många smarta lösningar för kabinbåtar över 6 meter. Du kan gå genom båten från för till akter och hitta stora badplattformar i båda ändarna som är praktiska vid landstigning, lastning och fiske.

De höga sidorna och den stabila gången ger ökad säkerhet under svårare förhållanden.

 


Bella 700 Patrol

Bella 700 Patrol är en elegant förbindelsebåt för skärgårds- och kustområden. Den är även lämplig för yrkesbruk. Båten planar lätt och gången är bekväm även vid hård sjö.

Det finns gott om utrymme för transport av packning. Föraren har god sikt genom de stora rutorna. Det finns sittplats för fem personer i kabinen och kojer för två.

 


Bella 580 C

Bella 580 C är en kompakt hyttbåt med effektiv och flexibel disposition av utrymmen. Skjutdörren bakom ruffen gör det enkelt att ta sig till de öppna utrymmena och den bakre sittbrunnen kan enkelt göras om till både sittutrymme för fiske och för transport av saker.

Utmärkta köregenskaper för den aktiva båtägaren – från tidigt på våren till långt in på hösten.

 


Bella 620 HT

Bella 620 HT är utflyktsbåtarnas kompromisslösa drottning, skapad för ett mångsidigt båtliv. Tack vare den öppningsbara vindrutan kan man gå ut på båtens fördäck, vilket gör det lätt att lägga till.

I standardutrustningen ingår bekväma bäddar längs hela båten, vindrutetorkare, en manuell länspump och annan högklassisk utrustning som gör båten enklare att använda. Det är även möjligt att välja till gaskök, kylskåp och sötvattentank. Bella 620 HT har plats för tre sovplatser och totalt sju personer ombord.

 


Bella 620 DC

Bella 620 DC är den strömlinjeformade och rymliga båten som förenar nordisk design med finsk båtbyggarkonst på ett smidigt sätt.

Bella 620 DC stabil och säker att köra, men också enkel att hantera och erbjuder alla som tycker om ett sportigt båtliv fina upplevelser, stabil och mjuk gång, jämn planing och ekonomisk bränsleförbrukning.

 


Bella 700 BR

Bella 700 BR – Bow Rider – är en sportig och praktisk familjebåt med en mängd olika användbara funktioner.

Bella 700 BR har stora och lättinstallerade solbäddar och en mängd olika tillbehör och smarta funktioner. Båten kan även utrustas med kemisk toalett och pentry.

Inte konstigt att Bella 700 BR valdes till vinnare av Best Of Boats 2016.

 


Bella 600 BR

Bella 600 BR – Bow Rider är en öppen båt med ett strömlinjeformat yttre och den omtyckta lösningen med dubbelpulpet i kombination med en skyddad styrhytt i Bow Rider-stil.

Bella 600 BR är full av smarta och genomtänkta detaljer, som till exempel en lätthanterlig solbädd, många låsförsedda stuvutrymmen och ett kapell under den bakre bänken som är lätt att montera.

Bella 600 BR rymmer sju personer, har mångsidig utrustning och ger säkra köregenskaper. Bella 600 BR har valts till Vene 15 Båt-mässans öppna båt och utsetts att tävla om European Powerboat of the Year Award 2016-priset.

 


Bella 600 R

Bella 600 R är en 6-meters båt för hela familjen med moderna funktioner, fräscha färger och modern nordisk design och mittpulpet.

Bella 600 R erbjuder de mest öppna utrymmena, de mest funktionella lösningarna och förnämliga köregenskaper.

 


Bella 550 BR

Bella 550 BR-Bowrider erbjuder gott om plats i förhållande till storleksklassen, tillsammans med många praktiska lösningar, såsom extrasits, divan, solplattform och integrerad bränsletank. Båten kan dessutom anpassas med tillvalsutrustning enligt användarens behov.

Det stabila skrovet går lätt redan med en liten Mercury-utombordsmotor och dess goda köregenskaper gör det till ett nöje arr vara båtägare.

 


Bella 500 BR

Bella 500 BR Bowrider är den minsta modellen som trots sin storlek erbjuder utmärkt användbarhet och goda köregenskaper för alla typer av båtliv. Köregenskaperna är bland de stabilaste och tryggaste i sin storleksklass, därför lämpar sig Bella 500 BR utmärkt som bruksbåt för hela familjen och kan erbjuda trevligt, tryggt och ekonomiskt båtliv.

Bella 500 BR är dessutom utrustad med ett lättanvänt kapell som skyddar bra mot regn och vind, och har många integrerade stuvutrymmen och fack som hjälper dig att placera båtutrustningen och bagaget så att det alltid finns bekvämt till hands.

 


Bella 485 R

Bella 485 R är en pulpetbåt som kan användas på många sätt och erbjuder fungerande utrymmen under åkturerna för högst sex personer. Bella 485 R lämpar sig för såväl fisketurer som vattensport och som förbindelsebåt.

Båten skär mjukt genom vågorna samtidigt som en fin och fast styrkänsla bevaras. Mittpulpet bidrar dessutom till den lätta hanterbarheten och det låga effektbehovet hos Bella 485 R.