Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Vinterförvaring av båtar

Ta vara på den fina sommaren, men planera även för vintern redan nu. När isen lägger sig kan det vara för sent. Vi kan hjälpa dig med vinterförvaring av din båt. Behöver du hjälp med upptagning och transporter hjälper vi dig även med det.

Mickes vinterförvaring av båtar

Med Mickes Motors trygga vinterförvaring slipper du alla bekymmer med underhåll, skador från möss, is, och vinterkyla. Hos oss får din båt övervintra på bästa möjliga vis – inomhus i svala eller varma, stöldsäkra och musfria lokaler.

Nyservad inför våren

Ett hett tips är även att passa på att göra service och underhåll i samband med vinterförvaringen. Vi servar alla kända märken och modeller och då kan du börja nästa säsong med en båt eller vattenskoter i bästa möjliga skick.

Men du, vänta inte för länge! Antalet båtplatser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Välkommen till Mickes Motors smarta vinterförvaring du också!

Så här går det till

När du lämnar din båt för förvaring går vi tillsammans igenom båten, dess utrustning och vad som eventuellt behöver göras. När vi är överens fyller vi i ett avtal där du får ett kvitto på din inlämnade båt och dess utrustning.

För att kunna ta hand om din inlämnade båt på bästa sätt ber vi dig respektera våra inlämningstider som är:

Måndag-fredag kl 8:00 – 16:30

Behöver du hjälp med upptagning, transporter eller något annat hjälper vi gärna till med detta också.

Nästa steg

Vill du veta mer, boka plats eller be om hjälp med upptagning av båt? Kontakta oss på telefon 0470 – 70 08 80 eller e-post info@mickesmotor.se för att få pris och säkra din vinterförvaringsplats.

PS Har du en Mercury-motor med 5 års garanti behöver den även in på kontroll för att garantin ska gälla. DS

Vill du ha hjälp med transporter och sjösättning när det börjar våras kan vi hjälpa dig med det också!