Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Svårt att sälja din båt, ATV eller MC privat? Vi hjälper dig gärna med försäljningen så slipper du problem med kompispriser, konstiga byten och testförare som bara vill provköra av nyfikenhet.

Mickes Motor förmedlar din försäljning!

Mickes Motor förmedlar din försäljning!

Fördelar med Mickes Motors förmedling:

• Trygghet för både säljare och köpare när affären går genom oss
• Vi varudeklarerar din motorcykel eller båt

Så här går det till: 

  • Tillsammans prissätter vi och skriver ett avtal.
  • Ditt objekt genomgår en noggrann kontroll för att försäkra att allt är i sin ordning inför försäljning. Eventuella fel åtgärdas eller deklareras.*
  • Vi fotograferar och sätter ihop en annonstext på ett professionellt sätt om ditt objekt och annonserar på ställen som Blocket, BytBil, Facebook och vår hemsida för att maximera exponeringen av ditt fordon.
  • Våra säljare tar hand om alla besök, telefonsamtal och förfrågningar via e-post. Vi löser även finansierings- och eventuella inbytesfrågor för att göra det så enkelt för kunden som möjligt samtidigt som du slipper ha kontakt med spekulanter och köpare.
  • När affären är klar och köparen betalat för ditt objekt ombesörjer vi köpeavtal och ägarbyten, löser restskulder och överför därefter pengar till ditt konto.
  • Du äger objektet tills vi köper det av dig och levererar det vidare till sin nya ägare. Om du skulle ångra dig och vilja avbryta förmedlingsuppdraget innan försäljning går det naturligtvis också bra.

Vi förmedlar både motorcyklar, båtar och ATV:er

Vi på Mickes Motor har förmedlat många tusen objekt under årens lopp och har ett stort nätverk med nya intresserade och massvis med nöjda kunder sedan tidigare. Här kan du se exempel på hur vi annonserar ut båtar och motorcyklar:

Aktuella båtannonser på Blocket

Aktuella fordonsannonser på Blocket

Aktuella fordonsannonser på Bytbil

Aktuella båtannonser på vår hemsida

Aktuella motorcykelannonser på vår hemsida

Aktuella ATV-annonser på vår hemsida

Vår exponering på Facebook

För mer information, kontakta Michael Bogren på mail: michael.bogren@mickesmotor.se eller telefon 0470 – 70 08 80.

* OBS! Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till vissa förmedlingsuppdrag om objektet visar sig vara i för dåligt skick. I sådana fall kan vi oftast erbjuda verkstadstjänster för att åtgärda fel och därefter hjälpa till med en försäljning.