Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

infrusenhoj

Vänta inte för länge!

Ge din hoj den vintersömn den förtjänar. Hojen mår bäst av att förvaras torrt, svalt och mörkt, men inte för kallt. Och glöm inte att underhållsladda batteriet!

Eller låt oss ta hand om din hoj i vinter, och slipp rostangrepp, torrspruckna däck och plastdelar som blir sköra och riskerar att gå sönder.

Mickes vinterförvaring av MC

Med Mickes Motors trygga vinterförvaring slipper du alla bekymmer med underhåll, skador från möss, ishalka, och vinterkyla.

Hos oss får din hoj övervintra på bästa möjliga vis – inomhus i uppvärmda, larmade och musfria lokaler, väl avskilda från verksamheten. Och förstås, med underhållsladdning av batteriet.

Nyservad och nyskodd till våren

Om du vill kan vi även passa på att serva och se över din hoj under tiden så att du kan hämta ut den till våren i bästa möjliga skick! Du kan även få däcken pålagda under vinterförvaringen och hämta ut hojen nyservad och nyskodd!

PS Du vet väl att du får rabatt på arbetet om du kombinerar vinterförvaring med service under lågsäsong?

Så här går det till

När du lämnar din MC för förvaring går vi tillsammans igenom hojen, dess utrustning och vad som eventuellt behöver göras. När vi är överens fyller vi i ett avtal där du får ett kvitto på din inlämnade MC och dess utrustning.

För att kunna ta hand om din motorcykel på bästa sätt ber vi dig använda våra inlämningstider som är:

Måndag-fredag kl 8:00 – 16:30

Behöver du hjälp med hämtning, transporter eller något annat hjälper vi gärna till med detta också.

Nästa steg

Vill du veta mer, boka plats eller transporter? Kontakta oss på telefon 0470 – 70 08 80 eller e-post info@mickesmotor.se för priser och bokningar.