Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Ett givande samarbete inom ATV

Mickes Motor och Qvennes Skog & Maskin AB har startat ett samarbete för att kunna erbjuda bättre och mer skräddarsydda produkter och tjänster på ATV-sidan. Med Qvennes Skog & Maskin AB, som är specialiserade på skogsvagnar och tillbehör, kan vi tillsammans komponera ihop det perfekta skogspaketet för dig som kund utifrån dina behov av storlek och utrustning!

På Qvennes Skog & Maskin AB lever man som man lär och har skaffat sina gedigna erfarenheter genom hårt arbete:

Här visar Qvennes Skog & Maskin sitt Skogspaket PRO Large Honda där man kan välja om man vill ha Rubicons högre markfrigång eller Formans stela bakaxel. Vagnen i detta paket är AvestaVagnen MS48 som har 95 cm utskjut. Standardvagnen i paketet är MS38, det vill säga samma vagn, men utan utskjut. Det finns dessutom tillval som hydraulisk vinsch, el-hydraulisk ramstyrning och hydraulisk boggiflytt för att kunna justera kultrycket.

 

Kombinerat vält- väder och vindskydd

Buren i filmen kommer från ATVbågen och just denna modell heter Sport, men det finns också en Allround-modell:

 

Båda burarna finns i olika längd beroende på maskin.

Burarna är testade och klassade av Svensk Maskin Provning som vältskydd och ger ett praktiskt väder och vindskydd i den kalla blåsten samt ett skönt skydd mot kvistar i skogen. ATVbågen gör det dessutom möjligt att placera lampor lite högre.

Vill du komma i kontakt med Qvennes Skog & Maskin AB redan nu hittar når du dem direkt på telefon 073-5035820 och Info@QvennesSkogMaskin.com.