Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

HDina söker ny ägare

Sugen på något riktigt annorlunda och uppseendeväckande? HDina är en mycket egen hoj med stor personlighet och en intressant historia.

Klicka på bilderna för att visa större.

– Jag köpte min Harley Road King av årsmodell 2008 ny då det var en jubileumsmodell – Harley Davidsson firade 105 år. Den är numrerad och finns bara i ett begränsat antal i hela världen. Numreringen sitter på tanken, berättar ägaren. 

Tyvärr drabbades ägaren av sjukdom och kunde inte längre sitta i sadeln. Men i stället för att ge upp hojåkandet fick hojen bli terapi. Det planerades och skapades. Diverse om- och tillbyggnader resulterade så småningom i ett riktigt imponerande fordon som även skulle kamma hem åtskilliga priser på utställningar runt om i Skandinavien.

Det är inte bara skick och lackjobb som imponerar.

Motorn är uppgraderad med nya foder, kolvar och ventiler och ger numera cirka 110 hk. 

Sidovagnen är importerad från USA (Liberty Motors) och ombyggd för att passa den gemensamma design som H-D:n har tillsammans med släpet som importerats från Norge (Stema Custom). 

Lack och motivmålning är utfört av Lackcenter AB och de har även med vagnens motivlack på sin hemsida. För ägarens del var det dock värre.

– HDina som jag kallar ekipaget är ett underbart åkfordon som givit mig så mycket. Man åker lätt 30-40 mil i bekvämt läge på hojen, men det är ännu mer vilsamt i sidovagnen, tillägger ägaren. 

Men nu ska den säljas med endast 1 263 mil på mätaren.

Nedan finns även en film från Bilsport Custom Show på Elmia 2014. Där rönte hojen stor uppmärksamhet och fick pris för Best Turing bike.

Hojen har även vunnit/fått pris på Scandinavian Motor Show East 2014 i Köpenhamn för best bike i Best Dresser/Cruiser/Bagger/Touring Streetfighter DK.

Prislappen är satt till 375 000 kr för denna verkligt unika hoj. Du är även välkommen att lämna ett bud, men motivera i så fall gärna vad du har för planer för hojen och varför ägaren ska sälja den till dig för det föreslagna priset. Du kan maila bud och motivering till: info@mickesmotor.se.


HDina rönte stor uppmärksamhet på Bilsport Custom Show på Elmia 2014 där den fick pris för Best Turing bike.