Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Mercury Avator – elektrisk utombordare med kraft

Oavsett om du är ny inom båtlivet eller redan har hittat ut, är Mercurys elektriska utombordsmotorer utformade så att vem som helst kan ta rodret med självförtroende. Med Mercury Avator får du:

Mercury Avator finns i tre olika utföranden med olika prestanda och kapacitet.

Avator 7.5e

Utombordaren Avator 7.5e levererar hastighet och acceleration liknande en Mercury 3,5 hk fyrtaktsutombordare. Motorn finns tillgänglig i modeller med rorkults- och fjärrstyrning, den har ett inbyggt, snabbkopplat batteri på 1 kWh och intuitiva kontroller som gör installation och drift hur enkelt som helst. Och med avancerade skärmar och annan teknik som övervakar din batterinivå och räckvidd kan du utforska vattnet utan oro.

Avator 20e och Avator 35e

De två större utombordarna med uteffekter på propelleraxeln på 2,2 respektive 3,7 kW bjuder på prestanda motsvarande betydligt större fyrtaktsmotorer och har externa batterier där du kan välja att ansluta ett 2,3 kWh-batteri för maximal enkelhet och portabilitet. Du kan även utöka räckvidd och körtid genom att lägga till ett Avator Power Center och ansluta upp till fyra batterier på en och samma gång.

Power Center är ett integrerat nav som distribuerar ström från batteribanken genom hela systemet. Den kan också ladda upp till fyra anslutna batterier samtidigt från en enda laddningsport.

För båtar med styrpulpet ger digitala fjärreglage omedelbar gasrespons, utan någon som hels tvekan. Reglagen finns tillgängliga i tre olika alternativ för att passa en rad monteringspositioner på mitt- och sidokonsolerna.

Vilken modell passar dig bäst?

Fakta Avator 7.5e Avator 20e Avator 35e
Effekt 0,916 kW 3,081 kW 4,467 kW
Uteffekt på propelleraxel 0,75 kW 2,2 kW 3,7 kW
Spänning 48 volt 48 volt 48 volt
Batteri Inbyggt 1 kWh Externt Externt
Batterityp Li-Ion Li-Ion Li-Ion
Batteri IP-klass IP67 IP67 IP67
Total vikt 19,5 kg 21,1 kg 21,3 kg
Styrning Fjärr/Rorkult Fjärr/Rorkult Fjärr/Rorkult

Vill du veta mer om Mercurys utombordare eller höra om våra paketpriser på båt och motor?

Kontakta Michael Bogren på mail michael.bogren@mickesmotor.se eller telefon 0470 – 70 08 80.