Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Micke testar Vartex airbag-skinnväst

Stilsäkert och tryggt! Vad sägs om en riktigt snygg skinnväst som du kan bära ovanpå dina mc-kläder som även har en inbyggd airbag?

Nu kan även customåkarna uppgradera sina skydd till högsta säkerhetsklass med airbag-teknik utan att tumma på stilen. Vartex snygga skinnväst Custom har inbyggd airbag som både skyddar rygg, nacke, ryggrad, bröstkorg, revben, bäcken och buk.

Micke Bogren på Mickes Motor är mån om sina kunder och här kan du se när Micke själv testar hur det känns när airbagen löser ut:

Västen, som är gjord i 1,2 mm svart nötläder av hög kvalitet har även ett ryggskydd inbyggt samt öppningar med dragkedjor för att enkelt kunna sy på märken. Men det riktigt unika är den 18 liter stora uppblåsbara kammaren som fylls på 100 millisekunder av en CO2-patron som är lätt att byta. Västen kan alltså återfyllas och användas om igen även när airbagfunktionen lösts ut.

Vill du veta mer? Kontakta Hasse Blom på telefon 0470 – 70 08 83 eller varför inte komma in i butiken och få en personlig genomgång av hur det fungerar?