Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Möt hojen med två personligheter – CMX1100 Rebel

Hondas tuffa CMX1100 Rebel är en bekväm customhoj med mycket körglädje och attityd. Motorn är en kraftfull parallelltwin på 1084 kubik med härligt avgasljud och modern teknik.

Rebels klassiska bobberstil gjorde modellen populär redan under första säsongen. 2019 var CMX500 Rebel den tredje mest sålda customhojen i Europa. Många uppskattar Rebel för den stilrena och avskalade designen i originalutförande, medan andra ser hojen som ett oskrivet blad som de kan anpassa med tillbehör och styling efter eget tycke och smak.

Mer effekt, karaktär och teknik

Storasyskonet CMX1100 Rebel bygger vidare på 500-kubikarens framgångskoncept, men med mer effekt, karaktär och teknik. Även CMX1100 Rebel är ekonomisk att köpa och äga, vilket gör den till ett spännande alternativ för hojåkare av alla typer som vill byta upp sig eller byta hojkategori.

Den klassiska stilen till trots saknas inte modern teknik. 1100 Rebel har LED-belysning runtom och strålkastare med fyra skarpa LED-lampor samt förvaringsutrymme och USB C-uttag under sadeln som öppnas med tändningslåset. Och farthållare är standardutrustning.

Dubbla personligheter

Å ena sidan är CMX1100 Rebel en bekväm glidarhoj, å andra sidan finns det gott om effekt och körglädje att plocka fram när vägen börjar svänga. Förare som byter upp sig från mindre hojar uppskattar 1100-kubikarens hanterbara storlek och vikt (sadelhöjden är låga 700 mm). Erfarna förare gillar hojens fina köregenskaper, den styva stålrörsramen, de seriösa fjädringskomponenterna och de effektiva bromsarna.

Motor från Africa Twin

Oavsett erfarenhet så brukar de flesta falla för den stora parallelltwinnens prestanda och karaktär. Motorn kommer från storsäljaren CRF1100L Africa Twin, men är anpassad för ännu mer kraft i botten och mellanregistret plus ett maffigare avgasljud.

I en kaxig bobber

Designmässigt är Rebel 1100 en modern, minimalistisk och kaxig bobber. Ovanpå de feta däcken sitter stilrena plåtskärmar och den klassiska runda strålkastaren kompletteras med modern teknik som LED-lampor, digital instrumentering och laddningsuttag för USB C i förvaringsutrymmet under sadeln.

Välkommen in och upplev Rebell 1100 hos oss på Mickes Motor inom kort!

2022 ås modell av Rebel 1100 finns i färgerna Pearl Stallion Brown och Gunmetal Black Metallic.