Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Uppgradera din touringhoj till top of the line!

Passa på! Uppgradera din touringhoj till top of the line! NT1100 är suverän på både korta och långa turer. Just nu får du en ny från 164 900 kr inklusive komplett väskkit!

NT1100 har ärvt ram och motor från CRF1100 Africa Twin, men har fått fokus på maximal komfort och körglädje. NT1100 är en sportig landsvägshoj med låg sadelhöjd, kvick styrning och påkostade fjädringskomponenter.

Motorn är den beprövade parallelltwinnen från Africa Twin, men med uppdaterat insug och avgassystem för att få en silkeslen acceleration och ett härligt avgasljud. Den kraftfulla motorn är samtidigt bränslesnål och man kommer hela 40 mil på en full tank som rymmer 20 liter.

Elektronikpaketet innehåller bland annat antispinn och Wheelie Control med 3 nivåer, självavstängande blinkers och nödbromsvarning.

Den ljusstarka och tydliga färgpekskärmen på 6,5 tum har tre visningsalternativ:

Skärmens bakgrundsfärg finns i standardläge samt svart eller vit. Man ansluter enkelt sin mobiltelefon till skärmen via Apple CarPlay®, Android Auto® och Bluetooth.

LED-lampor runtom med varselljus, självavstängande blinkers och nödbromsvarning höjer kvalitetskänslan tillsammans med praktiska standardmonterade funktioner som USB-uttag, centralstöd och 12-voltsuttag.

Passa på att boka din till specialpris hos oss just nu!

Kontakta Michael Bogren på mail: michael.bogren@mickesmotor.se eller telefon 0470 – 70 08 80.