Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Vårens mopednyheter är här!

MotoCR är det nya PGO/TGB med nya motorer som klarar de nya, miljövänligare Euro 4-kraven som nu även omfattar mopeder från 2020 års modeller. Det innebär driftsäkra och rena 4-taktsmotorer eller eldrift.

MotoCR är det nya PGO/TGB med nya miljövänligare motorer som klarar Euro 4-kraven som nu även omfattar mopeder från 2020 års modeller. Det innebär driftsäkra och rena 4-taktsmotorer och eldrift.

Nu är vårens nya mopeder här! I år är det dessutom ett helt nytt utbud eftersom de nya miljökraven på mopeder inte längre tillåter 2-taktsmotorer. Våra nya MotoCR-mopeder kommer dock från samma pålitliga tillverkare som tidigare, och du känner säkert igen modellnamn som Ligero, BigMAX och T-Rex.

En nyhet är modellen MotoCR Comet som både finns som klass 1 (45 km/h EU-moped) och som klass 2-moped (25 km/h som får köra på cykelbanor).

Kör nästan gratis med elmoped!

En annan kanske ännu större nyhet är den nya MotoCR E-Libra som är en eldriven skoter i klassisk stil, men med senaste teknik innanför skalet. Drivlinan är Bosch elektriska navmotor på 3 000 W och lithium-batteriet ger en räckvidd på upp till 60 km.

Du laddare den i vanliga eluttag och ”bränslekostnaden” är långt under 1 kr/mil!

Välkommen in och se, klämma och känna på nyheterna, eller varför inte ta en provtur?

Se mer om våra nya mopeder här:


Nyfiken på elmoppe? Välkommen att uppleva en riktigt vass elmoped som dessutom tar dig fram nästan ljudlöst!