Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Åkgräsklippare

Gör en stor gräsmatta till ett litet jobb med Hondas åkgräsklippare

En åkgräsklippare av premiummodell från Honda är den bästa trädgårdsmaskin du kan äga. Klippning, mulching och uppsamling av löv på stora gräsmattor, parkområden och idrottsplatser kunde inte vara lättare. De är faktiskt så bekväma att sitta på att du inte vill stiga av:

Hondas åkgräsklippare med fyrtaktsmotor och variabel mulching, för den stora trädgården med mycket gräsmatta.

Det finns två premiummodeller av åkgräsklippare att välja mellan, med olika stora motorer och uppsamlare:

HF2417 HM

Bekväm körställning och mjuk kraft från 530 cc V-twin-motor. Den här versionen har en lättanvänd, manuellt manövrerad gräsutsläppsmekanism som öppnar och stänger uppsamlaren på 300 liter.

HF2622 HM

Med 668 cc OHV/V-twin-motor av Pro-typ och bredare klippbredd kan du klippa mer gräs – snabbare. Den här modellen har en manuellt manövrerad gräsutsläppsmekanism som öppnar och stänger uppsamlaren på 350 liter.

Starka arbetsmaskiner

Gräsklippning och uppsamling av löv kan förkortas med timmar tack vare den hydrostatiska drivningen på våra åkgräsklippare av premiummodell. Men om du njuter av arbetet kanske du vill låta det ta sin tid. I så fall kan du bara sänka farten och låta det kraftfulla vridmomentet som V-twin-motorn producerar föra dig i lagom takt, utan att klippkvaliteten påverkas.