Vill du veta mer? Ring oss på: 0470-700880

Gör trädgårdsarbetet enkelt

Mindre batteri med maximal drifttid på 65 minuter.

Hondas mindre batteri med en drifttid på 65 minuter.

Våra lätta, batteridrivna trädgårdsredskap är enkla att använda och utan sladd blir de lättmanövrerade. De är tystare än bensinmotordrivna redskap och dessutom är de miljövänliga. Du får inte bara en snygg och välansad trädgård – du får också lugn och ro och frisk luft!

Batterierna ger liv åt våra kraftfulla, slitstarka och tillförlitliga batteriprodukter – och är ett bekvämt alternativ till bensinmotordrivna redskap.

Det finns två olika batteristorlekar och två olika typer av laddare, men du kan använda ett och samma batteri i alla tre maskinerna. Välj mellan ett batteri med 2 Ah eller 4 Ah kapacitet som räcker upp till 65 respektive 135 minuters användande. Med standardladdare är laddtiden 40 respektive 80 minuter medan snabbladdaren klarar att ladda batteriet fullt på 25 respektive 30 minuter!

 

Eldriven häcksax (slutsåld)

Häcksaxen har laserbearbetade vassa knivar som ger jämnt, exakt arbetsresultat. Den är dessutom dubbelverkande, så att du bekvämt kan klippa fram och tillbaka utan att behöva vända den upp och ned.

 

Eldriven lövblåsare (slutsåld)

Den sladdlösa lövblåsen är tyst, lätt och kompakt tack vare den effektiva utformningen av turbinen. De flesta lövblåsar har en fläkt som skapar luftströmmen, men med en turbin komprimeras luften och tvingas ut med en maximal hastighet på 41 m/s – runt 148 km/h! Den har tre körlägen: Låg, Hög och Turbo – perfekt för rensning av gräsmattor, gångar, altaner och infarter från löv och skräp.

 

Eldriven grästrimmer (få kvar)

Den lätta grästrimmern arbetar säkert och exakt runt gräsmattans kanter och föremål i trädgården, lika väl som i långt gräs och tät vegetation. Den fina balansen gör den enkel och säker att använda. Tap & Go-trimmerhuvudet matar fram nylontråden i farten så att du oavbrutet kan koncentrera dig på arbetet.

 

De klarar alla att använda ett och samma batteri: